OPINIE

 

Opinia rodziców, z którymi współpracujemy, jest dla nas bardzo ważna. Cenimy

sobie wszelkie wskazówki, spostrzeżenia i ocenę pracy. Rodzice są

zadowoleni, przede

wszystkim dlatego, że do każdego dziecka podchodzimy  indywidualnie. 

Poniżej przedstawiamy opinie na temat pracy gabinetu zaczerpnięte z portalu trojmiasto.pl

Z Panią Anią skontaktowałam się, gdy otrzymałam niepokojące informacje o problemach synka z komunikacją w przedszkolu. Terapia była prowadzona pod kątem mutyzmu wybiórczego a kilkumiesięczna praca z Panią Anią przyniosła świetne efekty 🙂 Pani Ania jest ciepłą i serdeczną osobą, bardzo angażującą się w to, co robi. Zajęcia były ciekawe i różnorodne a mój synek bardzo je lubił 🙂 Cieszę się, że zdecydowałam się na kontakt właśnie z Panią Anią 🙂

Kasia, 06.09.2017

Pani Ania jest wspanialym psychologiem, zawsze udzieli rady I sluzy pomoca mimo ze mieszkamy za granica. Juz niejednokrotnie pomogla nam uporac sie z problemami naszej coreczki na roznych plaszczyznach. Jest bardzo ciepla osoba z duzym doswiadczeniem I wiedza. Polecam na 100%.

Asia, 18.08.2017

Mogę wszystkim polecić Panią psycholog Annę Kańciurzewską. Jest ona wspaniałym psychologiem i przede wszystkim przesympatyczną ciepłą osobą, którą moja 3 letnią córeczka uwielbia od pierwszego spotkania. Po kilku tygodniach terapii widzimy już super rezultaty. Na spotkaniach otrzymaliśmy konkretne wskazówki, jak postępować, jak mówić do dziecka,jakie wykonywać ćwiczenia . Było to dla mnie bardzo wartościowe. Pani Ania daje przestrzeń w dyskusji, słucha uważnie, daje rady, które oparte są o doświadczenie. Polecam w 100%.

Anna, 16.07.2017

Z całego serca polecam Panią Dorotę i Terapię Malucha, Bartuś w szybkim tempie zaczął pięknie mówić, lekcje były ciekawe a, z materiałów korzystamy do tej pory 🙂

Joanna L., 15.07.2017

Zuza uwielbia spotykać się z Panią Anią, która właściwie podchodzi do dzieci ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi….Cierpliwa, wyrozumiała, ale także konsekwentna.

Ewa O., 16.06.2016

Pragnę polecić terapię z Panią Anią nie tylko rodzicom dzieci chorych, ale także tym Rodzicom, których przerasta zwykły-niezwykły bunt dwulatka 🙂 , żywy temperament malucha, którego trudno okiełznać 🙂 Pani Ania służy radami, jak widzi świat dziecko oraz iak potrafi manipulować otoczeniem, jak można je bezpiecznie dyscyplinować (i skutecznie!) , jak sprawić aby poradziło sobie w przyszłości w przedszkolu, a także jak włączyć Tatę w czynną opiekę nad maluchem 🙂

Sylwia, 18.09.2016

Pani Ania pracowała z naszym autystycznym synem zaledwie kilka miesięcy. Jednak już po kilku spotkaniach udało się Jej to, czego nie zdołali dokonać poprzednicy. To właśnie Pani Ania nauczyła syna właściwie chwytać kredkę i rysować nie tylko stereotypowe obrazki. Jako psycholog Pani Ania pracowała nad emocjami, kontaktem wzrokowym i zachowaniami prospołecznymi. Po każdych zajęciach otrzymywałam szereg wskazówek do realizacji w domowej terapii syna. Nawet po zakończeniu współpracy otrzymałam od terapeutki mail z zaleceniami do pracy. Dlatego właśnie szczerze polecam Panią Anię zarówno jako terapeutę ręki, jak i psychologa.

Aga, 12.09.2016

Serdecznie polecam spotkania z Panią Anna , która rozwiała nasze wątpliwości. Bardzo ciepła miła i kompetentna psycholog.Dziękuje serdecznie i polecam .

Dorota, 13.08.2016

Pani Ania to psycholog i terapeuta z powołania. Rzeczowa, kompetentna oraz bardzo empatyczna. W przeciwieństwie do innych terapię rozpoczyna od obszernego wywiadu, zdiagnozowania problemów pacjenta. Jest otwarta na potrzeby dziecka, elastyczna, także jesli chodzi o miejsce i godziny terapii. Poza tym, jak przystało na psychologa z prawdziwego zdarzenia, emanuje spokojem i pozytywną energią. Polecam!

Agnieszka, 21.09.2016

Mój syn uczęszcza do Pani Ani od 2 lat.Zajęcia z panią Anią wyprowadziły mojego niemówiącego syna z pogranicza Aspargera do normalnego 6 latka, który na dzień dzisiejszy rozumie, opowiada, a nawet czyta i liczy. A do tego wszystkiego ma bardzo dobrą pamięć wzrokową. Syn bardzo chętnie uczęszcza na zajęcia z panią psycholog. Po każdych zajęciach otrzymujemy cenne uwagi o pracy dziecka i postępach oraz prace domowe , które umilają nam wieczory 🙂

Aleksandra, 12.09.2015

Pani Ania, to bardzo ciepła, wrażliwa psycholog, która potrafiła swoim spokojem i cierpliwością potrafiła otworzyć zamknięty świat mojego syna. Chodzimy do niej już 2 rok, pierwsze zajęcia i spotkania z nią to był ogromny bunt, płacz dziecka, ale jej ciepły głos, cierpliwość i umiejętność zaciekawienia dziecka światem sprawił, że po 6 miesiącach opór został skutecznie złamany. Dziecko się otworzyło, swobodnie rozmawia i opowiada o przygodach dnia, bardzo chętnie współpracuje z Panią Anią w trakcie zajęć. Zajęcia mają różną formę, dostosowaną indywidualnie do dziecka, a po zajęciach zawsze otrzymujemy informację o pracy dziecka w trakcie zajęć o zauważonych zmianach.

Maja, 10.09.2015

Więcej opinii  można przeczytać TUTAJ.